matkan varrelta - hajanaisesti päivittyvä hajanainen kokoelma ajatuksia, linkkejä, oppeja, hämmästelyjä, mielipiteitä ja ideoita. Omalla vastuulla.

Jiihaa! Tämä viikko on ollut mahtavamahtavamahtava!!! Olen allekirjoittanut sopimuksen uudesta työstä, ja needless to say, olen innostunut asiasta. Julkistan heti mihin tie vie, kun olen varma, että asia on tulevan työnantajan puolelta ok.

Elän keskellä mitä klassisimpia ruuhkavuosia. Tämän ajanjakson keskeinen ominaisuushan on se, että kaikki (siis kaikki) tapahtuu yleensä yhtä aikaa. Jotkut viikot, kuten tämä kuluva vielä vetävät ennätykset siinä, että seitsemän päivän asiat ja tapahtumat hoidetaan kolmessa päivässä.

Kuluneella viikolla piti tehdä yhtä sun toista, vaan kuinkas sitten kävikään? Pieni poikani sairastui ja seurasikin viikko siirtoja, peruutuksia, uudelleen aikataulutusta ja sopimista, soittelua ja meilailua jne. Vaikutukset yltävät paljon yhtä viikkoa pidemmälle, mutta kaikki on järjestettävissä. Ylipäänsä asiat näyttävät melko usein järjestyvän,...