Kuka olen?

My mission: I believe that business can be and should be done in a sustainable manner. The well-being of businesses, people and environment isn't a question of conflict, but of choice.

Ammatillisesti tiivistän itseni seuraavasti: Olen tulevaisuuteen vahvasti suuntautunut avant-garde työelämän kehittäjä. Osaamiseni selkärangan ja kovan ytimen muodostavat ratkaisukeskeisen valmentamisen, fasilitoinnin ja osallistamisen menetelmien hallinta.

Erityinen mielenkiinnon kohteeni ja intohimolajini on yhteistyön kehittäminen. Miten teidänkin organisaatiossanne ryhmädynamiikka ja vuorovaikutus voitaisiin viedä hyvinvointia ja tuloksellisuutta kestävästi ja uusiutuvasti synnyttävälle tasolle?

Olen toiminut johtotehtävissä yli 12 vuotta, joten tiedän aika paljon siitä mikä  kehittämistyössä toimii käytännön ja arjen tasolla ja mikä taas ei.

Uskon, että jokaisen yrityksen ja ihmisiä työllistävän organisaation on juuri organisaation ja liiketoiminnan näkökulmasta ehdottoman tärkeää panostaa jatkuvaan yhteistyön kehittämiseen. 

Jatketaanko juttua?